Προφίλ

Προφίλ

Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ GROUP, τα τελευταία 40 χρόνια, δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των κατασκευών, των ανακατασκευών και της διακόσμησης, καθώς επίσης και στις μελέτες και εφαρμογές ξηράς δόμησης, για επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στις κατασκευές από γυψοσανίδα. Υλοποιούμε ψευδοροφές, εφαρμογές φωτισμού, επενδύσεις και διακοσμήσεις στα μέτρα σας. Αναλαμβάνουμε το φινίρισμα νεόδμητων και υπό ανακατασκευή χώρων, δίνοντας την τελική μορφή στο περιβάλλον σας. Χρησιμοποιούμε ό,τι πιο νέο και σύγχρονο, όσον αφορά τα υλικά δόμησης, ενσωματώνοντάς τα έτσι επιτυχώς στις ήδη προηγμένες κατασκευαστικές μας τεχνικές.

Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ GROUP διοικείται σήμερα από τη δεύτερη γενιά των ιδιοκτητών/μετόχων. Ο κ. Γιάννης Δημητριάδης είναι ο επικεφαλής του group. Η συνεχής ενασχόληση και επιμόρφωση των στελεχών και των υπαλλήλων της εταιρείας πάνω σε ζητήματα υλοποίησης και θέματα ποιότητας υλικών την καθιστούν μία από τις πλέον αξιόπιστες και τεχνικά προετοιμασμένες επιχειρήσεις του χώρου.

Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ GROUP επενδύει συνεχώς στην έρευνα και σε καινοτόμες διαδικασίες υλοποίησης, χρησιμοποιώντας καινούργια, ακόμη πιο εξελιγμένα διακοσμητικά υλικά. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα την εξειδίκευση και την άριστη τεχνική κατάρτιση των εργαζομένων της. Αυξάνουν, επιπλέον, την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας και εγγυώνται παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, καθώς και ταχύτητα στην αποπεράτωση κάθε έργου που αναλαμβάνει.

Η αμεσότητα που διαθέτουμε στη συνεργασία μας με επιχειρήσεις άλλων κλάδων της κατασκευής συμπληρώνει τις δραστηριότητες της εταιρείας και την καθιστά ικανή να φέρει εις πέρας ολοκληρωμένα έργα, διατηρώντας πάντοτε τον πήχη της ποιότητας ψηλά, ενώ παράλληλα προσφέρει ελεγχόμενη ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική.

• 7 οχήματα (4 ειδικά διαμορφωμένα φορτηγά εξυπηρέτησης και υποστήριξης συνεργείων) και 15 άτομα μόνιμο προσωπικό απαρτίζουν τα συνεργεία εφαρμογών, που είναι εξουσιοδοτημένα και διαπιστευμένα από την KNAUF.

• Τα υλικά που εφαρμόζουμε είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9000.

Με ιδιαίτερη επιτυχία, η εταιρεία αναλαμβάνει έργα τόσο σε συνεργασία με ιδιώτες, όσο και με επαγγελματίες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστικών εφαρμογών.


Γιατί να εμπιστευτείτε την

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ GROUP

Γνώση

Γιατί εδώ και 40 χρόνια δραστηριοποιούμαστε στις γυψοσανίδες και στις γύψινες διακοσμήσεις. Γνωρίζουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τον κλάδο!


Αξιοπιστία

Γιατί έχουμε αναπτύξει ένα ευρύ και σημαντικό πελατολόγιο ικανοποιημένων επιχειρήσεων, που καλύπτει όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες.

Καινοτομία

Γιατί ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΜΕ στην αγορά, με την αποκλειστική εισαγωγή, εμπορία και εφαρμογή των νέων τρισδιάστατων διακοσμητικών panels για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Ποιότητα

Γιατί προσφέρουμε απαράμιλλη ποιότητα, αξία και αισθητική σε κάθε χώρο!

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι η αποκλειστική συνεργασία της ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ GROUP με την εταιρεία D. ELLINAS Holding Ltd χαράζει μια νέα πορεία στην προώθηση των τρισδιάστατων πάνελ, της διάτρητης και χαραγμένης γυψοσανίδας και άλλων καινοτόμων προϊόντων στην ελληνική αγορά. Επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά, για οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμείτε.

Μας εμπιστεύθηκαν

Ενδεικτικοί πελάτες

  • market-in-logo

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το χώρο σας;

Έχουμε τη λύση που σας ταιριάζει!

Καλέστε μας στο 2310 323 003 ή βρειτε μας σε: